Kinderopvang Pernis 'Bij de Hand'

bijdehand@online.nl

010 - 4721811

Geen inschrijfkosten bij aanmelding!

Bij Kinderopvang Pernis 'Bij de Hand' betaalt u geen inschrijfgeld. Wij zijn verheugd u te mogen ontmoeten als nieuwe klant. Wij bieden verschillende vormen van kinderopvang en denken graag met u mee.

Ons kindercentrum is het gehele jaar geopend van maandag tot en met vrijdag met uitzondering van de landelijke feestdagen, de dag na hemelvaart en de week tussen kerst en oud&nieuw.
Er wordt gefactureerd over 51 weken, ofwel de volledige openstelling der dagen van een kalenderjaar.

Onze openingstijd is van 07:30 uur tot 18:00 uur.

Voor de buitenschoolse opvang gelden verschillende openingstijden:
Voorschoolse opvang: van 07.30 uur tot 08.30 uur;
Naschoolse opvang: maandag, dinsdag, donderdag van 15.15 uur tot 18.00 uur, woensdag en vrijdag van 12.15 uur tot 18.00 uur;
Tussenschoolseopvang: van 12:00 uur tot 13:15 uur;
Vakantieopvang: van 07:30 uur tot 18:00 uur.

Tarieven

Uw kind zich thuis laten voelen bij ons, dat is waar wij ons uiterste best voor doen!
Kinderopvang Pernis biedt professionele kinderopvang in een omgeving waar uw kind zich veilig en vertrouwd kan voelen. Er wordt veel waarde gehecht aan vaste medewerkers die ervaren, professioneel, betrokken zijn en vooral houden van hun vak. Persoonlijke aandacht voor alle kinderen is wat wij belangrijk vinden.
Om die kwaliteit en service te kunnen blijven bieden, blijven wij investeren in onze medewerkers, locatie en activiteiten.

Uurtarieven 2019:
De uurtarieven 2019 zijn vastgesteld door het bestuur. De oudercommissie heeft een positief advies uitgebracht over de vastgestelde uurtarieven.
Door de stijgende kosten gaat per 1 januari 2019 de standaard uurprijs van de kinderopvang met 1 % omhoog. De standaard uurprijs voor de buitenschoolse opvang (BSO) stijgt met 1 %.

Hele dagopvang:

Voordeelpakket - 51 weken (vaste dagen)€ 7,45
47 weken pakket€ 7,90
40 weken pakket€ 8,40
flexibelpakket€ 8,85

Buitenschoolse opvang:

Voordeelpakket - 51 weken (vaste dagen)€ 6,75
47 weken pakket€ 7,25
40 weken pakket€ 7,55
flexibelpakket€ 8,05
11 weken vakantiepakket€ 7,55
Tussenschoolse opvang (geen toeslag)€ 6,55

Kinderopvangtoeslag
De overheid betaalt via de belastingdienst mee in de kosten voor kinderopvang. Op de site van de belastingdienst kunt u kijken of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. De zogenaamde kinderopvangtoeslag kunt u aanvragen via www.toeslagen.nl ook kunt u bellen 0800-543. Voor de aanvraag heeft u de gegevens van de door ons toegezonden offerte nodig. Als u hulp nodig heeft bij de aanvraag of bij een wijziging van de aanvraag, dan kunt u contact met ons opnemen.

Let op! Voor de TSO kunt u geen kinderopvangtoeslag aanvragen.

Wilt u gebruik maken van de peuteropvang maar komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag dan betaalt u een inkomensafhankelijke ouderbijdrage.

Jaarlijkse aanpassing van de tarieven
De plaatsingsovereenkomst loopt tot het moment van opzegging, hierbij een opzegtermijn van één maand in acht genomen. Het tarief voor de opvang wijzigt echter jaarlijks, afhankelijk van inflatie, CAO en overheidsbepalingen. Ieder jaar in november ontvangt u de tarieven voor het komende kalenderjaar.

Extra leren en spelen
De definitie voor extra spelen en leren wordt vastgesteld door de gemeente Rotterdam. Er is sprake van een indicatie voor extra spelen en leren voor VVE wanneer u een verwijzing heeft van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Kinderen met een verwijzing van het CJG komen vanaf 2,5 jaar 4 dagdelen naar onze peuteropvang. U hoeft voor deze 4 dagdelen maar 2 dagdelen te betalen.Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze regeling? Kijkt u dan op de website van het CJG voor meer informatie of informeer bij uw CJG locatie.

Aanmelden / plaatsing

Denkt u erover om uw kind(eren) bij ons in te schrijven, maar heeft u nog vragen? We nodigen u graag uit om ons kindercentrum te bezoeken. Op deze manier kunt u zien hoe onze opvang is en of u zich daar prettig bij voelt. U kunt hiervoor telefonisch contact op nemen.

Bent u al overtuigd van onze kinderopvang?
Voor het aanmelden van uw kind(eren) kunt u het aanmeldingsformulier van de opvangsoort invullen. Het formulier wordt na het verzenden automatisch aan ons doorgestuurd. U krijgt een bevestiging van de aanmelding.

Kinderdagverblijf 0-4 jaar
contactpersoon: Tineke Wensveen
aanwezig: maandag, dinsdag,woensdag/donderdag
Aanmeldingsformulier KDV

Buitenschoolse opvang
contactpersoon: Esther van Dijk
aanwezig: maandag,dinsdag,donderdag
Aanmeldingsformulier BSO

Peuteropvang
contactpersoon: Kim Verhoeven
aanwezig: maandag,dinsdag,donderdag (8:30 uur - 15:30 uur)
woensdag en vrijdag (8:30 uur - 12:00 uur)
Aanmeldingsformulier PO

To Top ↑